ZomerFeest logo KLEIN

AspirantenOrkest

Op het ZomerFeest zal  het AspirantenOrkest van Harmonievereniging Barendrecht  o.l.v. Johan Noothout een optreden verzorgen om 16.15 uur. Het AspirantenOrkest bestaat  uit oudere jeugd en volwassenen en is een vervolgorkest op het BeginnersOrkestVolwassen (BOV).  Een aantal van de leden spelen ook mee in het DagOrkest van de vereniging. Om bij dit orkest mee te spelen moet men wel over enige muzikale ervaring beschikken.

Het orkest is uitermate geschikt voor mensen die een tijd lang niet gespeeld hebben en die hun muzikale niveau willen bijspijkeren om daarna eventueel weer door te stromen naar de andere orkesten van de verenging. Het is mogelijk om met ieder instrument van de harmoniebezetting mee te spelen, tevens is er ook de mogelijkheid  voor viool, cello, contrabas en piano om mee te spelen. Het orkest repeteert iedere vrijdagavond van 20.30 tot 21.30 uur in het Trefpunt  dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht  ( vanaf 19 juli is er een zomerstop tot begin september). Kom eens kijken op het ZomerFeest of bij een van de repetities op vrijdagavond.  

Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   
Bellen over dit orkest  kan ook met Maria Prooi 06-42412638 of kijk voor informatie over de vereniging op www.harmoniebarendrecht.nl