ZomerFeest logo KLEIN

Kinderactiviteiten van 12-17 uur

Opnieuw veel activiteiten voor de kinderen op het Kinderplein en in de Ontmoeting van de Dorpskerk. En bij het nieuwe Kerkplein Podium kun je allerlei kinderoptredens zien.

  '
Knutselen!
Het ZomerFeest verzorgt de kinderactiviteiten in de Ontmoeting i.s.m. Kibeo . De kinderen gaan onder begeleiding creatief aan de slag met het maken van hun eigen Surinaamse muts, zonnestoel of vlinder.

Schippper mag ik over varen?

Voor de jonge schippers onder ons zijn er bestuurbare bootjes in een enorm waterbassinn van Modelbouwvereniging AMVZ.Reuzenbellenblaas  
Weet je nog, de reuzenbellenblaas, dat gaan we ook weer doen dit jaar. Een emmer volsop en heel veel grote bellen over het plein!    
Aan tafel! 
Als je trek hebt gekregen van al het geknutsel, bakken we verse poffertjes en bij goed weer is er ook een lekker ijsje te koop! Met Carola kunnen de kleintjes buiten picknicken.


 
Schminken 
Neem plaats in de stoel bij  Paulette en Veronique in De Ontmoeting en zij versieren alle kindergezichtjes met hun grime kunsten.

Hoe klinkt jouw naam als muziek?
Vind het uit door je naam uit te ponzen en door een muziekdoos af te laten spelen. De geponsde naamstrook mag natuurlijk meenemen.

Strippenkaart
Voor de kinderactiviteiten heb je een strippenkaart nodig. Deze zijn voor €5,= te koop bij de organisatiekraam in de Ontmoeting.