ZomerFeest logo KLEIN

JeugdOrkest Harmonievereniging Barendrecht

Dit orkest bestaat uit ruim 30 gevorderde muzikanten in de leeftijd van 13 tot 20 jaar. Dit orkest heeft jaarlijks een flink aantal optredens bij zowel festivals als belangrijke gebeurtenissen in Barendrecht. Zo spelen ze al jarenlang op Koningsdag en met kerst in de Bethelkerk bij het bekende kinderkerstfeest. Ook spelen ze jaarlijks in maart bij het festival “Muziek Centraal “ in het Kruispunt. Op 14 september spelen ze bij de Uitmarkt van Barendrecht voor het Kruispunt.  Dit jaar komt het JeugdOrkest wederom naar het ZomerFeest. Ze zijn te beluisteren vanaf 15.30 uur op het podium “Doormanplein” . Aan het eind van het muzikale optreden spelen ze samen met het AspirantenOrkest van de vereniging het winnende songfestival liedje dat hun dirigent speciaal voor dit orkest heeft gearrangeerd. Dit optreden staat gepland om 17.00 uur

Speel je al goed een instrument ( maakt niet uit welk blaas, slagwerk, snaren of toetsen) en ben je in de leeftijd van 13 t/m 20 jaar dan ben je welkom om eens te komen luisteren bij het ZomerFeest.
Of kom vanaf vrijdag 6 september eens luisteren in het Trefpunt dr. Kuijperstraat 4 in Baren recht. Ze oefenen van 16.30 tot 17.45 uur. Aanmelden kan ook direct al via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.