Logo winterfeest klein

Concert DagOrkest Harmonievereniging Barendrecht

Om 12:30 uur start in de Dorpskerk een concert van het DagOrkest van Harmonievereniging Barendrecht. Dit optredens is voor iedereen toegankelijk en duurt tot ongeveer 13:15 uur. 

Het DagOrkest is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een orkest van ruim 50 mensen die het leuk vinden om op vrijdagochtend samen hard te werken aan een steeds groter wordend repertoire. Zij deden op 2 november jl. mee aan het Eiland IJsselmonde Festival in Ridderkerk en kregen daar een mooie beoordeling van de jury . Komt u eens luisteren en als u het ook fijn vind om samen muziek te maken en bespeelt u een instrument uit de harmoniebezetting? Kom dan vrijblijvend eens langs bij een repetitie. Zij repeteren op vrijdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur in Het Trefpunt in Barendrecht.

 Kijk voor aanmelden als lid, informatie en foto’s over de vereniging op de website www.harmoniebarendrecht.nl of vraag inlichtingen bij secretaris en leerlingencoach Maria Prooi tel:06-42412638 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dagorkest winterfeest 2019 kln