Logo winterfeest klein

Kinderactiviteiten

Voor alle kinderen van Barendrecht is het op het Kinderplein tussen 12 en 17 uur een feest vol activiteiten waarbij de winter en kerst centraal staan. Voor de activiteiten is een strippenkaart te koop bij de organisatiekraam in de Ontmoeting, €5,= voor 10 stripjes! 

Wat is er zoal te doen op het Kinderplein, in de WaterToren en in de Ontmoeting? Je gezicht laten beschilderen door het Schminkteam van het WinterFeest, daarvoor kun je in de consistorie terecht.
Als je van knutselen houdt, kun je daar ook aan de slag en zelf een kaarsklokje maken. 

Wil je je kaars echt laten branden? Dat kan: giet je eigen kaars in de vorm van een kerkklok. Voor de Barendrechtse minimusici zijn er muziekdoosjes waarvoor je je eigen muziek kunt componeren.Over eten gesproken: Buiten op het Kinderplein bak je je eigen warme broodjes of popcorn boven de gloeiende kolen van het kampvuur. Maak een spannend tochtje in de zweefmolen. Wil je even uitrusten? Dan stap je in het Kersttreintje van de Maasoeverspoorlijn voor een "rondje langs de kerk".

                              

Als de zon onder gaat staat iedereen om 17:15 uur al klaar als de Burgemeester en de Kinderburgemeester het startsein geven voor het jaaroverzicht op de Watertoren. Met ook dit jaar een spectaculaire uitspatting aan het einde!