Logo winterfeest klein

Bijzonder KerstFeest Vrijdagavond 13 december 2019

Bijzonder KerstFeest vindt plaats op vrijdagavond 13 december in de Dorpskerk in Barendrecht als opstap naar het WinterFeest op 14 december. Een traditie waarbij de afgelopen jaren speciaal één dag vóór het WinterFeest voor mensen met (en zonder) beperking een muzikale kerstavond wordt georganiseerd. De organisatie is deze avond weer in handen van de vrijwilligers van het Bijzonder Muziek Werk (BMW) van Harmonievereniging Barendrecht.

Het programma van de viering is ook samengesteld door deze vrijwilligersgroep rond BMW.  Het AspirantenOrkest van Harmonievereniging Barendrecht zorgt voor de muzikale omlijsting. De Kelagio Singers uit Rotterdam komen ook dit jaar op uitnodiging van BMW weer zingen tijdens de viering. Iedereen met een verstandelijke beperking, familie, vrienden en geïnteresseerden is van harte welkom op 13 december om 19.30 uur in de Dorpskerk.
Met elkaar wordt het Bijzonder KerstFeest met muziek, zang, trommels en een vertelling van het kerstverhaal gevierd. Het KerstFeest duurt tot 20.30 uur.

Inlichtingen over dit evenement en over de muziekgroep bij Yvonne Van Kooten-Keijzer coördinator BMW Harmonievereniging Barendrecht, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel. 06-29563374
Volgt u Bijzonder MuziekWerk ook via Facebook: https://www.facebook.com/Bijzonder-MuziekWerk-1304503572928904/

 

Bijzonder KerstFeest promofoto 2019 kln